Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Motocròs Vila de Bellpuig (Trofeu Moto Club Segre)

El circuit "Montperler" de Bellpuig ha estat l'escenari de la segona cita del Trofeu Moto Club Segre de les categories grans amb la participació de més de 60 pilots.

DILLUNS 03 OCTUBRE 2022

En MX1, Sergio Castro s'ha endut la victòria final. Simeo Ubach ha finalitzat en segona posició. Francesc Mataró, pilot del Moto Club Segre ha completat les posicions d'honor.  

Marcos Panzano ha estat el vencedor en MX2. Jordi Galera i Samuel Panzano han finalitzat en segona i tercera posició respectivament. En MX125, podi per a tres pilots del club, Carlos Prat en primero posició, Alex Lopez en segona i Biel Piera en tercera.

Raul Castells s'ha proclamat vencedor de la cursa d'avui després de guanyar les dues mànigues. Alfred Camps i Pere Mas l'han acompanyat al podi.El pilot de Saragossa, Cristian Peromarta ha guanyat les dues mànigues de la categoria MX AFICIONATS. Dalmau Arumí ha finalitzat en segona posició. Amos Teixido, pilot del Moto Club Segre ha completat el podi. 

La propera cursa que organitzarà el Moto Club Segre tindrà lloc també al circuit de Bellpuig els propers dies 5 i 6 de novembre - Campionat d'Espanya per autonomies.

 Fotos: Joel Molina

Galeria d'imatges